De lokale politie Bilzen-Hoeselt-Riemst
Volledig scherm
De lokale politie Bilzen-Hoeselt-Riemst © RTZ

Verkeerscontrole leidt politie naar drugsdealer

Afgelopen vrijdag heeft de lokale politie een verdachte auto aan de kant gezet in Bilzen. De bestuurder bleek 260 mililiter vloeibare xtc op zak te hebben. 

0 reacties

 1. Hasselt viert 135-jarig bestaan van stokerij Fryns met boek, driedelige expo en geurkunst: “Prachtige bevestiging van onze ambacht en vakmanschap”
  PREMIUM
  Hasselt

  Hasselt viert 135-jarig bestaan van stokerij Fryns met boek, driedelige expo en geurkunst: “Prachtige bevesti­ging van onze ambacht en vakman­schap”

  De Hasseltse stokerij ‘Fryns Distillery’ bestaat 135 jaar en dat laten de stedelijke musea niet aan zich voorbij gaan. Zo loopt er vanaf zaterdag een driedelige expo over de vijf generaties Fryns in Bibliotheek Hasselt Limburg, Het Stadsmus en het Jenevermuseum. Ook verschijnt er een boek over de jeneverstokers én voorziet kunstenaar Peter de Cupere geurkunst ter ere van de familie, gemaakt van niet minder dan...120 kilogram jeneverbes.
 2. Guy Beckers en ZVK Eisden-Dorp winnen derby tegen FULL Hasselt: “Enorm strijdershart stuwt ons naar zege en de leidersplaats”

  Guy Beckers en ZVK Eis­den-Dorp winnen derby tegen FULL Hasselt: “Enorm strijders­hart stuwt ons naar zege en de leiders­plaats”

  ZVK Eisden-Dorp is de nieuwe leider in de hoogste reeks van het Futsal. Het team van coach Guy Beckers won de midweekderby tegen FULL Hasselt met 4-5 en klimt hiermee naar een voorlopige eerste plaats in de klassering. Met veel strijdlust en knap countervoetbal sloegen de Maaslanders meteen een kloof die ze niet meer uit handen gaven. Al was Hasselt in de ultieme slotfase nog dicht bij de gelijkmaker.