De bestuurder van een trike (driewielige motorfiets) kreeg ook een onmiddellijke inning voor het gebruik van blauwe, flikkerende ledverlichting vooraan op het voertuig (dat is enkel toegelaten voor hulpdiensten).
Volledig scherm
De bestuurder van een trike (driewielige motorfiets) kreeg ook een onmiddellijke inning voor het gebruik van blauwe, flikkerende ledverlichting vooraan op het voertuig (dat is enkel toegelaten voor hulpdiensten). © thinkstock

Veelheid aan overtredingen bij verkeerscontrole

De lokale politie van de zone Bilzen-Hoeselt-Riemst voerde zondagmiddag een algemene verkeerscontrole uit. Daarbij botsten ze op een veelheid aan overtredingen. 

0 reacties

  1. Padel boomt, dus plant Genk tegen eind dit jaar over 17 speelterreinen te beschikken: “Sommige liefhebbers zijn zelfs lid van twee clubs”
    PREMIUM
    Genk

    Padel boomt, dus plant Genk tegen eind dit jaar over 17 speelter­rei­nen te beschikken: “Sommige liefheb­bers zijn zelfs lid van twee clubs”

    Tegen het einde van 2021 zal Genk maar liefst zeventien padelterreinen tellen. Dat maakt schepen van Sport Kathleen Parthoens (CD&V) vandaag bekend. Het gaat bijna om een verdubbeling van het aantal velden dat de stad momenteel rijk is. Eén van de clubs die volgende maand alvast op de kar springt, is het Padelleboogske, een tennisclub die na veertig jaar bestaan een andere weg inslaat. Iets waar velen op zaten te wachten, zo blijkt. “Het is echt waanzinnig. (lacht)”