Baudouin Wolwertz is het jongste lid van de gemeenteraad van Bilzen.
Volledig scherm
Baudouin Wolwertz is het jongste lid van de gemeenteraad van Bilzen. © Xavier Lenaers

Student handelsingenieur is
het jongste gemeenteraadslid

Baudouin Wolwertz (20) uit Spouwen, derdejaars handelsingenieur aan Uhasselt campus Diepenbeek, is de benjamin van de 31 mannen en vrouwen die zetelen in de gemeenteraad. Ze werden donderdag ingezworen tijdens de installatievergadering van de gemeenteraad. Hij kwam voor het eerst op voor de open stadslijst Beter Bilzen (voornamelijk Open Vld), kreeg 923 stemmen achter z’n naam en werd meteen verkozen. “Het was een complete verrassing. Zo’n goede score had ik in m’n stoutste dromen niet verwacht”, klinkt het.

0 reacties

 1. Dirk Hendrickx van De Goei Goesting reageert op opening terrassen op 8 mei: “Ik volg voor mijn personeel, maar rendabel zal het niet zijn”
  Hasselt

  Dirk Hendrickx van De Goei Goesting reageert op opening terrassen op 8 mei: “Ik volg voor mijn personeel, maar rendabel zal het niet zijn”

  Terwijl het nieuws dat de terrassen op 8 mei opnieuw mogen openen een lichtpunt is voor velen, worden vooral ook de zorgen van de horeca-uitbaters steeds meer voelbaar. Ook uitbater Dirk Hendrickx van de Hasseltse horecazaken De Goei Goesting, L’Aperi Vino en Buon’Eatalia breekt zijn hoofd over een rendabele organisatie. “Maar die is er niet. Als wij effectief zullen openen, doen we dat alleen maar om ons personeel niet te verliezen”, zegt Hendrickx.
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"