Brede glimlach bij Johan Sauwens.
Volledig scherm
Brede glimlach bij Johan Sauwens. © Mine Dalemans

Sauwens aan zet in Bilzen: “Vanaf nu spelen we in de Champions League”

Sauwens zou zetels verliezen, zo was de verwachting. Maar het lijkt nu heel duidelijk te worden dat zijn ‘initiatief’ om nieuwe verkiezingen uit te schrijven, hem niet zuur opbreekt. De kopman van Trots op Bilzen behoudt immers 12 zetels en is zo incontournable. “Vanaf nu spelen we in de Champions League.”

 1. Ondernemers springen op de fiets voor nieuwe campagne UNIZO Limburg: “Velen rijden momenteel de zwaarste rit van hun leven”
  Hasselt

  Onderne­mers springen op de fiets voor nieuwe campagne UNIZO Limburg: “Velen rijden momenteel de zwaarste rit van hun leven”

  Een groot feest op de Dag van de Ondernemer blijft uit door corona. Maar UNIZO Limburg laat die dag niet zomaar aan zich voorbijgaan en pakt daarom uit met een opvallende campagne, die het ondernemerschap extra in de verf zet. Tien Limburgse zelfstandigen hebben daarvoor letterlijk hun beste beentje voor gezet en sprongen op de koersfiets. “Want ondernemen, dat is klimmen en dalen. Je kan ondernemers dan ook vergelijken met echte flandriens. Velen van hen rijden momenteel de zwaarste rit van hun leven.”
 1. China is gestart met boringen in de maan
  Play

  China is gestart met boringen in de maan

 2. Man kan kantelende wagen nipt ontwijken
  Play

  Man kan kantelende wagen nipt ontwijken