REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Na Hasselt nu ook Burger King in Bilzen

Na Hasselt opent nu ook een vestiging van fastfoodketen Burger King in Bilzen. Voortaan bestel je een Whopper in het nieuwe restaurant aan de E313, aan de gekende ‘burgerrotonde’.

0 reacties

 1. Genieten van zomerfilms in openlucht? Vanaf 6 augustus kan het in Hasselt
  Hasselt

  Genieten van zomerfilms in openlucht? Vanaf 6 augustus kan het in Hasselt

  Vanaf vrijdag 6 augustus verandert het grasveld voor de vijver op Domein Kiewit in Hasselt negen dagen lang in een gezellige openluchtcinema. Stad Hasselt en Cinema ZED presenteren daar Zomerfilms 2021. Op het programma staan enkele grote Oscarwinnaars waaronder ‘Nomadland', maar ook een prachtige avant-première, een sprookjesachtige documentaire én enkele uniek omkaderde films. Elke filmavond start na zonsondergang om 21.30 uur.
 2. Kienen in de straat gaat niet door vanwege aangekondigde regenweer
  Lanaken

  Kienen in de straat gaat niet door vanwege aangekon­dig­de regenweer

  Het KMI kondigt vandaag code geel aan in heel ons land. Lokaal kunnen er dan ook felle buien ontstaan. Om die reden trekt het gemeentebestuur vandaag een streep door het evenement Kienen in de straat, dat normaal plaatsvond aan de Steenselbergweg. Dat kondigt burgemeester Marino Keulen (Open Vld) aan via Facebook. “Code geel gooit roet in het eten. Een waarschuwing die we niet kunnen negeren met het ontketende weer de afgelopen tijd. Jammer, maar helaas.”