Burgemeester Bruno Steegen krijgt de cartoon cadeau van Annick Ponthier.
Volledig scherm
Burgemeester Bruno Steegen krijgt de cartoon cadeau van Annick Ponthier. © Karolien Coenen

Met een ‘wankele meerderheid’ mag ook al eens gelachen worden

Kersvers burgemeester Bruno Steegen, kopman van de open stadslijst Beter Bilzen, bestuurt Groot- Bilzen met een zeer krappe meerderheid van zestien zetels (Beter Bilzen, N-VA en Bilzen Bruist) tegen vijftien voor de oppositie (Trots op Bilzen, Groen en Vlaams Belang). Voor Annick Ponthier, één van de twee verkozenen voor het Vlaams Belang, de aanleiding om de burgemeester een ludiek cadeau te overhandigen: een cartoon van Fré, de huiscartoonist van de partij.

0 reacties

 1. Uitbater Marco (33) mag na beslissing Raad van State ‘cannabisshop’ Kush&Co opnieuw openen: “Ze wilden me de kop indrukken, maar ik bleef volhouden”
  Hasselt

  Uitbater Marco (33) mag na beslissing Raad van State ‘cannabis­shop’ Kush&Co opnieuw openen: “Ze wilden me de kop indrukken, maar ik bleef volhouden”

  De ‘cannabisshop’ Kush&Co op de Persoonstraat in Hasselt zal nog deze week opnieuw openen. De zaak van Marco Vincente-Amaro (33) werd begin februari verplicht gesloten, nadat de stad op basis van haar nieuwe politiecodex had beslist dat Kush&Co in strijd was met de regels. De Raad van State fluit die beslissing nu terug.
 1. Harde beelden: man opent vuur op politieagente tijdens huiszoeking
  Play

  Harde beelden: man opent vuur op politie­agen­te tijdens huiszoe­king

 2. Verkeersagressie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen
  Play

  Verkeers­agres­sie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen