-
Volledig scherm
- © kds

Man krijgt zware balk op voet bij bouwwerken

In Bilzen is vanmorgen een zwaar arbeidsongeval gebeurd bij de werken aan de Hospitaalstraat.

0 reacties

 1. Wedstrijdboten van Hasseltse roeiteams getroffen door felle rukwinden aan Schulensmeer: “Eéntje van 40.000 euro ligt hier gewoon compleet in twee”
  PREMIUM
  Hasselt

  Wedstrijd­bo­ten van Hasseltse roeiteams getroffen door felle rukwinden aan Schulen­smeer: “Eéntje van 40.000 euro ligt hier gewoon compleet in twee”

  De hevige storm die momenteel door ons land raast is allesbehalve gunstig geweest voor de roeiboten van de UHasselt en de hogescholen PXL en UCLL. Die stonden tijdelijk opgeslagen onder een grote tent aan het Schulensmeer, maar liepen heel wat schade op nadat een felle wind tot 100 kilometer per uur de tent wegblies. Vooral de roeiboot van het PXL-team met een waarde van 40.000 euro kreeg het het hardste te verduren.
 2. Benny Liebens over fusieclub Belisia: “Iedereen is gretig om in dit verhaal mee te stappen”
  Voetbal Tweede nationale B

  Benny Liebens over fusieclub Belisia: “Iedereen is gretig om in dit verhaal mee te stappen”

  Met T2 Benny Liebens (61) blikken we vooruit naar de toekomst van de nieuwe fusieclub SV Belisia, een synergie tussen Spouwen-Mopertingen en Bilzen-Waltwilder. Liebens is gekend als notoir verzamelaar van de nog naar zweet geurende voetbalshirts van de voetbalvedetten op deze aardbol, de door hun ingesproken aanmeldberichten op zijn smartphone en als materiaalmeester bij STVV. Hij kreeg tijdens zijn actieve spelerscarrière vanwege zijn messcherpe tussenkomsten de toepasselijke roepnaam ‘Neeskens’ en was bovendien, toeval of niet, binnen beide fusieclubs actief.
 1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

 2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing