De medewerkers van maatwerkbedrijf De Wroeter helpen voortaan een handje bij Bilzers bedrijf DW Reusables.
Volledig scherm
PREMIUM
De medewerkers van maatwerkbedrijf De Wroeter helpen voortaan een handje bij Bilzers bedrijf DW Reusables. © Karolien Coenen

Maatwerkbedrijf De Wroeter aan de slag bij Bilzers bedrijf DW Reusables: “Een win-win voor beide partijen”

Bilzen/Riemst/Tongeren/VoerenDe Zuid-Limburgse gemeenten Tongeren, Bilzen, Riemst en Voeren willen meer inclusiviteit op de arbeidsmarkt. Bilzers bedrijf, DW Reusables gaat daarom in zee met maatwerkbedrijf De Wroeter. “We doen het graag en verzetten bergen werk", klinkt het bij de arbeiders van de Wroeter.

  1. Miss Limburg Silvana en haar leraar Dirk Menten: “Hij haalde me uit de comfortzone en ik behaalde twee masterdiploma’s”
    PREMIUM
    Maasmechelen

    Miss Limburg Silvana en haar leraar Dirk Menten: “Hij haalde me uit de comfortzo­ne en ik behaalde twee masterdiploma’s”

    Of Miss Limburg Silvana Spyros (25) de slimste van haar klas was? Niet per sé. Het was dan ook haar werkdrive die haar ver bracht. Maar volgens de Maasmechelse schone heeft ze bijzonder veel te danken aan haar leerkracht Latijn die niet alleen de discipline bij haar aanscherpte, maar haar vooral uit de comfortzone haalde en zo mentaal weerbaarder maakte. “Meneer Menten zei dat we gelukkig moesten zijn met waar we stonden, en dat ben ik vandaag ook", vertelt ze.