Ter illustratie.
Volledig scherm
Ter illustratie. © Lokale Politiezone Mechelen-Willebroek

Lachgas ontdekt in wagen bij jongeren in Bilzen

BilzenDrie jongeren trokken met hun voertuig de aandacht op de Tongersestraat in Bilzen. Ze bleken lachgas aan boord te hebben.

 1. T2 Jan Schoefs (Belisia) blikt vooruit naar de topper op Cappellen: “Er zijn geen gemakkelijke wedstrijden en deze al zeker niet”
  voetbal tweede nationale B

  T2 Jan Schoefs (Belisia) blikt vooruit naar de topper op Cappellen: “Er zijn geen gemakkelij­ke wedstrij­den en deze al zeker niet”

  Het gelijkspel op de openingsspeeldag tegen Hasselt, zorgde bij Belisia aanvankelijk voor wat vertwijfeling. Ten onrechte zo blijkt, want met drie opeenvolgende zeges tekenden beide teams voor eenzelfde parcours. Een reeks die Hasselt en Bilzen samen aan de leiding heeft gebracht. Het is in de hoedanigheid van koploper dat Belisia de bus opstapt voor de topper op Cappellen.
 2. RESTOTIP. ‘Sladidaa’ in Hasselt: “Gezond lunchen op het werk bleek onmogelijk en dus werd ik zelf horecaondernemer”
  PREMIUM
  Limburg

  RESTOTIP. ‘Sladidaa’ in Hasselt: “Gezond lunchen op het werk bleek onmogelijk en dus werd ik zelf horecaon­der­ne­mer”

  “Wie kent het niet? Je bent aan het werk, op zoek naar een snelle, lekkere én gezonde lunch maar alleen ongezonde alternatieven zijn voor handen”, vertelt onderneemster Elke Hoekx van pop-up Sladidaa. Om iets aan het probleem te doen, serveert ze sinds kort haar eigen gezonde gerechten aan de Hasseltse werkmensen. En binnenkort trekt Elke zélf naar de bedrijven met haar foodtruck vol slaatjes, buddha bowls en soep.