De Bilzerse Dickens Day zijn een vaste afspraak tijdens de kerstperiode. Dit jaar zaal het evenement aangepast worden door de coronamaatregelen.
Volledig scherm
De Bilzerse Dickens Day zijn een vaste afspraak tijdens de kerstperiode. Dit jaar zaal het evenement aangepast worden door de coronamaatregelen. © Borgerhoff

Kerstevent ‘In het licht van Dickens’ gaat coronaproof door in een nieuw jasje: “We gaan voor een feeërieke belevingswandeling”

BilzenVan 10 tot en met 12 december staat Bilzen opnieuw helemaal in het teken van de verhalen van Charles Dickens. Het evenement zal dit jaar coronaproof georganiseerd worden in de vorm van een wandeling langs lichtinstallaties en quotes van de Britse schrijver.

 1. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.
 2. Hillewaere Limburg trekt naar nieuw kantoor en zoekt extra vastgoedmakelaars
  PREMIUM
  Hasselt

  Hillewaere Limburg trekt naar nieuw kantoor en zoekt extra vastgoedma­ke­laars

  Hillewaere Vastgoed was tot voor kort terug te vinden aan het Kolonel Dusartplein en verhuist nu naar de Thonissenlaan 82. Dat moet de expert in luxevastgoed nog meer slagkracht geven in de provincie Limburg. “Ons team is in omvang verdubbeld en onze klantendatabase groeit aan een snel tempo. Daar hoort dus uiteraard de verhuis naar een ruimer pand bij", zegt Bart Van Delm, algemeen directeur bij Hillewaere Vastgoed.