Ignace Luyten (23) verongelukte zondag met zijn zware motor.
Volledig scherm
PREMIUM
Ignace Luyten (23) verongelukte zondag met zijn zware motor. © RV

Jonge motard (23) verongelukt op E313, vrienden zamelen geld in voor familie: “Ignace was een gouden kerel”

Bilzen/HasseltDe 23-jarige Ignace Luyten uit Hasselt is bezweken aan zijn verwondingen nadat hij zondagavond bij een zwaar ongeval betrokken geraakte aan de E313 tussen Bilzen en Diepenbeek. Ignace was lid bij vriendengroep Kamikaze die allen dezelfde passie voor hun zware motor delen. De groep is nu een inzamelactie gestart om de familie een hart onder de riem te steken.

 1. IN BEELD. Van fruit keuren bij BelOrta tot Limburgers ontmoeten in Bilzen: koning Filip en koningin Mathilde bezoeken Zuid-Limburg
  Zuid-Limburg

  IN BEELD. Van fruit keuren bij BelOrta tot Limburgers ontmoeten in Bilzen: koning Filip en koningin Mathilde bezoeken Zuid-Lim­burg

  Koning Filip en koningin Mathilde waren vandaag op bezoek in het zuiden van Limburg. Het koningspaar ging er langs op de groenten- en fruitveiling, nam een kijkje bij maatwerkbedrijf en activiteitenboerderij De Wroeter en sloot de voormiddag af met een stop in het centrum van Bilzen. Duizenden geïnteresseerde Limburgers zakten af naar de markt om een glimp van het koppel op te vangen.
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.