Het prachtige gebouw is voor de derde keer genomineerd voor de titel van de beste congreslocatie.
Volledig scherm
Het prachtige gebouw is voor de derde keer genomineerd voor de titel van de beste congreslocatie. © RV

Is Alden Biesen de beste congreslocatie? Landcommanderij is voor het derde jaar op rij genomineerd

BilzenSinds 2006 reikt het magazine Meetings een prijs uit voor de beste congreslocatie. Voor het derde jaar op rij hoort ook de Lancommanderij Alden Biesen bij die genomineerden. In 2019 won de Bilzerse locatie nog, in 2020 strandde Alden Biesen op de tweede plaats.

 1. Valentin weigerde vaccin, maar keek vervolgens de dood in de ogen: “Zonder de goede zorgen in het ziekenhuis was ik er niet meer geweest”
  Tongeren

  Valentin weigerde vaccin, maar keek vervolgens de dood in de ogen: “Zonder de goede zorgen in het ziekenhuis was ik er niet meer geweest”

  Valentin Roosen vocht de afgelopen weken tegen het coronavirus in het AZ Vesalius in Tongeren. De uitgeweken Limburger won de strijd, al moet hij mogelijk wel een longtransplantatie ondergaan. De 56-jarige Valentin weigerde aanvankelijk het vaccin, maar doet nu een oproep om dat slechte voorbeeld niet te volgen. “Ik heb me wat te veel laten leiden door negatieve berichten”, blikt hij terug.
 2. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.