Politie Bilzen - Hoeselt - Riemst kon de chauffeur intercepteren
Volledig scherm
Politie Bilzen - Hoeselt - Riemst kon de chauffeur intercepteren © RV

Hardleerse Bilzenaar (31) vlucht al spookrijdend voor politie

Bilzen / HoeseltBij het uitvoeren van een verkeersactie kreeg politie Bilzen-Hoeselt-Riemst te maken met een voortvluchtige bestuurder. Deze reed al spookrijdend weg van de politiediensten via een rotonde. Tijdens een achtervolging pleegde hij verschillende verkeersovertredingen. In Bilzen konden het voertuig en de bestuurder geïntercepteerd worden. 

 1. Jezelf ‘natuurlijk mooi’ maken als Stephanie en Iluna Planckaert? Ontdek hun eigen make-upbox: “Voor alle leeftijden, ook onze mama Christa”
  PREMIUM
  Hasselt

  Jezelf ‘natuurlijk mooi’ maken als Stephanie en Iluna Planckaert? Ontdek hun eigen ma­ke-up­box: “Voor alle leeftijden, ook onze mama Christa”

  “Als je dochter afkomt met de vraag naar make-up, wil je alleen maar het beste”, zegt Stephanie Planckaert. En dus brengt de telg van de populaire familie, samen met haar dochter Iluna, een eigen ‘natuurlijke make-upbox’ op de markt. Dat doet ze met Caroline Rigo van Café Beauté in Hasselt en Knokke. “Ja, we hebben alles op voorhand getest.”
 2. Jonge motard (23) verongelukt op E313, vrienden zamelen geld in voor familie: “Ignace was een gouden kerel”
  PREMIUM
  Bilzen/Hasselt

  Jonge motard (23) veronge­lukt op E313, vrienden zamelen geld in voor familie: “Ignace was een gouden kerel”

  De 23-jarige Ignace Luyten uit Hasselt is bezweken aan zijn verwondingen nadat hij zondagavond bij een zwaar ongeval betrokken geraakte aan de E313 tussen Bilzen en Diepenbeek. Ignace was lid bij vriendengroep Kamikaze die allen dezelfde passie voor hun zware motor delen. De groep is nu een inzamelactie gestart om de familie een hart onder de riem te steken.
 3. Ex-volleybalspeelster Nora Horions (54) wandelt 80 kilometer voor zieke kinderen bij Tuki vzw: “Ik kreeg zelf acht maanden lang medicatie. Niets voor die kinderen doen, is geen optie”
  PREMIUM
  Hasselt

  Ex-volleybal­speel­ster Nora Horions (54) wandelt 80 kilometer voor zieke kinderen bij Tuki vzw: “Ik kreeg zelf acht maanden lang medicatie. Niets voor die kinderen doen, is geen optie”

  Een wandeltocht van 80 kilometer van Knokke-Heist naar de Panne: dat staat zaterdag op het programma van Hasseltse ex-volleybalspeelster Nora Horions (54) en haar neven Yannick (29) en Kim (36) Vanbrabant. De drie hopen zo, samen met een sleutelhangerverkoop en een gesigneerd truitje van Wout Van Aert, 7.000 euro in te zamelen voor kinderen met een levensbedreigende ziekte die Tuki vzw ondersteunt. “Zelfs één van de zwaarste schouderbreuken houdt me niet tegen om die kilometers voor hen te wandelen”, zegt Nora.