Cindy wil het beste voor haar ex-man Staf en haar kinderen Hanne (10, foto) en Seppe (14). Als de woning omgebouwd is, kan haar man dicht bij de kinderen blijven.
Volledig scherm
PREMIUM
Cindy wil het beste voor haar ex-man Staf en haar kinderen Hanne (10, foto) en Seppe (14). Als de woning omgebouwd is, kan haar man dicht bij de kinderen blijven. © Karolien Coenen

Ex-man Staf (48) heeft kanker, dus bouwt Cindy (45) huis om tot kangoeroewoning: “Ik wil dat hij nog zoveel mogelijk tijd met kinderen kan doorbrengen”

BilzenCindy Geysmans (45) uit Bilzen start een crowdfunding op voor haar ex-man Staf Doomen (48), nu hij net te horen kreeg dat hij longkanker heeft. Met die oproep hopen de twee zo'n 10.000 euro op te halen voor de renovatie van het extra woongedeelte aan Cindy’s huis, zodat Staf tijdens zijn gevecht zorg en liefde van Cindy en hun kinderen Seppe (14) en Hanne (10) kan krijgen. “Ja, wij zijn gescheiden, maar zullen altijd elkaars beste vriend blijven.” 

  1. Dries Lahraoui (ZVK Eisden-Dorp) wil ondanks een operatie de Limburgse derby niet missen: “We willen het beste team van Limburg worden”
    FUTSAL EERSTE NATIONALE

    Dries Lahraoui (ZVK Eis­den-Dorp) wil ondanks een operatie de Limburgse derby niet missen: “We willen het beste team van Limburg worden”

    ZVK Eisden-Dorp verwacht vrijdagavond een volle sporthal ‘de Helix’ voor de Limburgse derby tegen Full Hasselt. De voorbije jaren zorgde deze confrontatie steeds veel strijd, spanning en een ongelooflijke ambiance. Dat zal vrijdag niet anders zijn. Eisden nam een prima seizoenstart en draaide het hele seizoen mee in de veilige middenmoot. Hasselt daarentegen moest een tijdje wachten vooraleer de motor echt aansloeg, maar zit na een inhaalbeweging de Maasmechelaars op de hielen. “We willen het seizoen afsluiten als beste Limburgse ploeg. Winnen tegen Hasselt is dus een must”, klinkt Eisdens doelman Dries Lahraoui resoluut.