Bronvermelding Vijf
Tisha Cyrus uit Bilzen,is één van de acht verleidsters in Tempation Island. En ze gaat ervoor: “Ja, ik ben een geboren verleidster!”
Volledig scherm
Bronvermelding Vijf Tisha Cyrus uit Bilzen,is één van de acht verleidsters in Tempation Island. En ze gaat ervoor: “Ja, ik ben een geboren verleidster!” © Mine Dalemans

Drie keer nee, maar nu speelt ze alsnog verleidster in Temptation Island

Tisha Cyrus (23), een Limburgse zangeres, danseres en model  met Surinaamse roots die geboren is in Alken en een jaar in Bilzen heeft gewoond, is één van de acht verleidsters die volgende maand in Temptation Island (Vijf) al hun troeven gaan uitspelen om de mannen te versieren. Vanuit Rotterdam, waar ze sinds kort verblijft, geeft ze volmondig toe dat de rol van verleidster haar helemaal ligt. “Ik ben een geboren verleidster”, vertrouwt Tisha Cyrus ons toe.

1 reactie

 • Wim De Brauwer

  4 jaar geleden
  En dan maar reclame maken op tv om je op te geven als verleider/verleidster of koppel terwijl ze ze eigenlijk zelf opzoeken via modelbureaus enz. Opgezette tv en niks spontaan aan.
 1. Van Thor Terrazza in Genk tot Jardin Du Commandeur in Ordingen: in deze 7 zomerbars in Limburg geniet je van een verfrissend drankje
  PREMIUM
  Limburg

  Van Thor Terrazza in Genk tot Jardin Du Commandeur in Ordingen: in deze 7 zomerbars in Limburg geniet je van een verfris­send drankje

  De hittegolf is volop aan de gang, en dan zijn we allemaal op zoek naar wat verkoeling. Dat kan onder meer in de vorm van een verfrissend drankje. Wat is een betere plaats daarvoor dan een lokale zomerbar? Van Thor Terrazza in Genk tot Jardin Du Commandeur in Ordingen: op deze 7 plaatsen in Limburg geniet je van een fris drankje tijdens deze hitte.
 2. Federaal ambtenaar is halftime bezig met passie voor LEGO: “Juist die wisselwerking zorgt ervoor dat ik scherp van geest blijf”
  PREMIUM
  Bilzen

  Federaal ambtenaar is halftime bezig met passie voor LEGO: “Juist die wisselwer­king zorgt ervoor dat ik scherp van geest blijf”

  Deze zomer bestaat LEGO 90 jaar. De Deense bouwstenen zijn overal ter wereld ingeburgerd bij liefhebbers van jong tot oud. Eén van hen is Bilzenaar Robrecht Wijnen (36). Nadat de passie bij hem aansloeg, ging hij zelfs workshops en kampen rond LEGO organiseren. “Ik denk dat de toekomst van LEGO rooskleurig is, ze hebben altijd de juiste beslissingen genomen”, stelt hij vast.