Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © BELGA

Dertiger riskeert 1 jaar cel voor zwaar partnergeweld: “Ongeruste buren belden de politie”

BilzenEen 32-jarige man uit Bilzen riskeert een jaar cel omdat hij zijn vriendin op 24 november vorig jaar hard aanpakte. Ongeruste buren belden de politie, die het slachtoffer met een bloedende wonde aan het hoofd in de buurt van haar woning vond.

 1. David Sannen (Bilzen-Waltwilder): “Ik vang geluiden op dat de meeste clubs een heropstart van de competitie niet meer zien zitten”
  voetbal eerste provinciale

  David Sannen (Bil­zen-Waltwilder): “Ik vang geluiden op dat de meeste clubs een heropstart van de competitie niet meer zien zitten”

  De voetbalbond heeft de beslissing over de heropstart van het amateurvoetbal uitgesteld. Men wacht het overlegmoment van de overheid op 22 januari af om daarna de knoop definitief de knoop door te hakken. Als het overlegcomité geen versoepelingen creëert, is een stopzetting van de competities in het amateurvoetbal onafwendbaar. “Ploegen die bovenin de rangschikking prijken, willen voortspelen. De meeste andere teams zien een heropstart niet meer zitten”, zegt trainer David Sannen van Bilzen-Waltwilder.
 1. Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevonden, museum had diefstal niet opgemerkt
  Play

  Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevon­den, museum had diefstal niet opgemerkt

 2. "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafdeling in Egyptisch ziekenhuis
  Play

  "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafde­ling in Egyptisch ziekenhuis