Themabeeld.
Volledig scherm
Themabeeld. © Koen Moreau

Dertiger met kind in de wagen blaast positief

Vrijdagavond heeft de lokale politie van de zone Bilzen-Hoeselt-Riemst een bestuurder betrapt op rijden onder invloed van alcohol. De 33-jarige man, vergezeld van een kind, bleek 1 promille alcohol in het bloed te hebben.

 1. Verdachten van racistische graffiti op gevels in Tongeren, Lanaken en Bilzen in februari voor de strafrechter
  Lanaken/Tongeren/Bilzen

  Verdachten van racisti­sche graffiti op gevels in Tongeren, Lanaken en Bilzen in februari voor de strafrech­ter

  Voor de strafrechtbank in Tongeren is de rechtszaak ingeleid tegen twee beklaagden die verdacht worden van het aanbrengen van racistische slogans en nazisymbolen op gevels in Lanaken, Tongeren en Bilzen. Een twintiger uit Gellik en zijn toenmalige vriendin zullen zich op 16 februari 2021 moeten verantwoorden voor het vandalisme. Ze riskeren een celstraf van 2 maanden tot een jaar.
 2. Ondernemers springen op de fiets voor nieuwe campagne UNIZO Limburg: “Velen rijden momenteel de zwaarste rit van hun leven”
  Hasselt

  Onderne­mers springen op de fiets voor nieuwe campagne UNIZO Limburg: “Velen rijden momenteel de zwaarste rit van hun leven”

  Een groot feest op de Dag van de Ondernemer blijft uit door corona. Maar UNIZO Limburg laat die dag niet zomaar aan zich voorbijgaan en pakt daarom uit met een opvallende campagne, die het ondernemerschap extra in de verf zet. Tien Limburgse zelfstandigen hebben daarvoor letterlijk hun beste beentje voor gezet en sprongen op de koersfiets. “Want ondernemen, dat is klimmen en dalen. Je kan ondernemers dan ook vergelijken met echte flandriens. Velen van hen rijden momenteel de zwaarste rit van hun leven.”
 1. Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel
  Play

  Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel

 2. Cobra komt partijtje golf verstoren
  Play

  Cobra komt partijtje golf verstoren