Bedrijfsbrand Beverst
Volledig scherm
Bedrijfsbrand Beverst © Brandweerzone Oost-Limburg

Brand in bedrijvencomplex in Bilzen bleek productieplaats voor crystal meth

De brand van 25 oktober in een bedrijvencomplex in de industriezone Caetsbeek in Bilzen bleek in een chemisch drugslab te zijn ontstaan. Dat maakte het parket van Limburg bekend. Het ging om een productieplaats voor methamfetamines. Het eindproduct is crystal meth.

3 reacties

 • Erwin De Mulder

  2 jaar geleden
  Joeri De Clercq het lijkt eenvoudiger dan dat het is.Als je de reeks "Breaking Bad" gezien hebt dan krijg een piepklein ideetje van hoe die drugswereld in mekaar steekt.Het zijn niet 10 politiemannen meer of 5 flitspalen minder die dit probleem zullen oplossen .Het begint bij de gebruiker zelf!Bovendien zijn het internationaal georganiseerde bendes met veel poen,heel veel poen en die steeds nog meer poen willen.
 • Joeri Declercq

  2 jaar geleden
  Het is interessanter om te investeren in trajectcontroles slimme cameras en hopen politie controles om mensen te pakken die 3 a 4km te snel hebben gereden. Maar investeren in slimme detecties en meer politiemacht om dit uiterst vuiligheid te weren uit onze maatschappij neen,, dat kost geld en dat brzngt niets op! Belgie het land voor de criminelen en waar de gewone fatsoenlijke burger als crimineel worden behandeld!
 • Paul Hendriks

  2 jaar geleden
  Er zullen er nog vele volgen, belgie staat wereldwijd bekend om de lage straffen die worden uitgesproken voor dit soort delicten, het is alsof er aan onze grens een bord hangt welkom misdadigers we zullen u goed verzorgen.
 1. Dartsen mag nog steeds, toch schort Limburgse Darts Liga de competitie op
  Limburg

  Dartsen mag nog steeds, toch schort Limburgse Darts Liga de competitie op

  Na de nieuwe samenkomst van het Overlegcomité is het nog steeds toegelaten om binnen te sporten, evenwel zonder publiek. Mag ik nog altijd biljarten en dartsen op café? Volgens FOD Economie wel: “Tot nader order is het gebruik van kans- en caféspelen - zoals biljart, snooker, kickers, darts - toegestaan. Klanten mogen die spelen ook rechtstaand spelen.” Toch schort de Limburgse Darts Liga de competitie op. “De maatregelen zijn te nipt en te streng geworden”, klinkt het in een mededeling. “Diverse ploegen hebben meerdere leden in quarantaine. We merken zelf ook een enorme verspreiding van het virus. Het bestuur heeft daarom besloten om de competitie op te schorten tot 2022. De drie spelweken van dit jaar zullen worden verplaatst.”
 2. Vijftien personen met alcoholintoxicatie binnengebracht op spoeddienst in Hasselt: “Dit is intriest, alsof de miserie nog niet groot genoeg is”
  Play
  Hasselt

  Vijftien personen met alcoholin­toxi­ca­tie binnenge­bracht op spoed­dienst in Hasselt: “Dit is intriest, alsof de miserie nog niet groot genoeg is”

  In het Jessa Ziekenhuis in Hasselt werden in de nacht van vrijdag op zaterdag vijftien personen binnengebracht met een alcoholintoxicatie. De spoedartsen zijn niet te spreken over het gedrag van de feestbeesten. “Bovenop de miserie met corona vinden sommigen het ook nog nodig om onze spoedverpleegkundigen en artsen hiermee te belasten”, zucht woordvoerster Lieve Ketelslegers.