Vier honden en hun baasjes komen de nieuwe losloopweide uitproberen.
Volledig scherm
Vier honden en hun baasjes komen de nieuwe losloopweide uitproberen. © Leen De Bleser

Bilzerse honden openen vierde losloopweide aan Bremakker

BilzenVier honden uit Bilzen kregen de eer om de nieuwe losloopweide voor het eerst uit te proberen. Het omheinde veld van meer dan 100 meter lang werd uitgebreid getest en goedgekeurd. De nieuwe weide aan Bremakker, op het industrieterrein, is de vierde losloopweide in de stad.

 1. Tomas Daumantas verlaat na acht jaar Eendracht Termien: “Tijd voor een nieuwe uitdaging”
  Voetbal derde nationale A

  Tomas Daumantas verlaat na acht jaar Eendracht Termien: “Tijd voor een nieuwe uitdaging”

  Op het einde van het seizoen neemt Tomas Daumantas afscheid van Eendracht Termien. De voormalige Litouwse profvoetballer werd in 2015 trainer van Termien en kan terugblikken op een succesvol verblijf. “Ik ben Termien dankbaar voor de kansen die ik gekregen heb. Met een promotie en vier nacompetities kijk ik met voldoening terug. Nu is het tijd om aan een nieuwe uitdaging te beginnen, maar eerst wil ik met de Genkse club nog een prima terugronde spelen”, aldus Daumantas.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 1. Hillewaere Limburg trekt naar nieuw kantoor en zoekt extra vastgoedmakelaars
  PREMIUM
  Hasselt

  Hillewaere Limburg trekt naar nieuw kantoor en zoekt extra vastgoedma­ke­laars

  Hillewaere Vastgoed was tot voor kort terug te vinden aan het Kolonel Dusartplein en verhuist nu naar de Thonissenlaan 82. Dat moet de expert in luxevastgoed nog meer slagkracht geven in de provincie Limburg. “Ons team is in omvang verdubbeld en onze klantendatabase groeit aan een snel tempo. Daar hoort dus uiteraard de verhuis naar een ruimer pand bij", zegt Bart Van Delm, algemeen directeur bij Hillewaere Vastgoed.
 2. Hasseltse dagwinkels veroordeeld voor verkoop van erectiestimulerende middelen
  Hasselt

  Hasseltse dagwinkels veroor­deeld voor verkoop van erectiesti­mu­le­ren­de middelen

  De politie Limburg Regio Hoofdstad voerde woensdag controles uit in meerdere dagwinkels in Hasselt. Zo trokken ploegen naar zaken op de Bampslaan en de Kuringersteenweg in Hasselt. Drie gecontroleerde dagwinkels waren in overtreding. Ze verkochten onder andere erectiestimulerende middelen. Daarnaast werden er ook inbreuken vastgesteld op de aanduiding van prijzen. De politie stelde de nodige processen-verbaal op. Eerder vandaag trof politie Beringen-Ham-Tessenderlo ook al 240 erectiepillen aan bij een huiszoeking.