Het stadsbestuur voor het nieuwe ontmoetingscentrum 'Ter Willer'.
Volledig scherm
Het stadsbestuur voor het nieuwe ontmoetingscentrum 'Ter Willer'. © Mine Dalemans

Bilzenaren vieren nieuw ontmoetingscentrum ‘Ter Willer’ in Waltwilder

WaltwilderEr is dit weekend flink gevierd in Waltwilder want eindelijk is het ontmoetingscentrum voor de inwoners klaar. De moderne zaal in de Schutterijstraat wordt voortaan gebruikt voor feesten en activiteiten van alle verenigingen en inwoners uit de buurt. Op het eerste dorpsfeest in de zaal werd meteen ook de toepasselijke naam ‘Ter Willer’ uit de doeken gedaan.

 1. Buschauffeurs leggen werk neer na zware agressie in Genk: “Laat hen bodycams dragen als afschrikmiddel”

  Buschauf­feurs leggen werk neer na zware agressie in Genk: “Laat hen bodycams dragen als afschrik­mid­del”

  Nadat een buschauffeur van De Lijn woensdagavond zware klappen heeft gekregen, hebben zijn collega’s in Limburg donderdagochtend het werk neergelegd. “Jammer dat de reizigers hier het slachtoffer van zijn, maar het is de enige manier om aan minister Lydia Peeters het agressieprobleem op het openbaar vervoer duidelijk te maken”, zegt Chris Janssens van Vlaams Belang, die alle buschauffeurs wil uitrusten met bodycams.
  Genk
 2. PXL-studenten verzinnen unieke ‘ontbreekwoorden’ met Rick de Leeuw

  PXL-studenten verzinnen unieke ‘ontbreek­woor­den’ met Rick de Leeuw

  Rick De Leeuw bracht recent een uniek bezoekje aan de PXL-studenten Communicatie in Hasselt. Samen met hen ging de Nederlandse dichter, zanger en presentator op zoek naar woorden die nog niet bestaan. Resultaat? Zeven ontbreekwoorden die de Hogeschool PXL intussen met plezier aan hun woordenlijst heeft toegevoegd. “Vooral ‘annuluk’ is voortaan onze favoriet!", lacht Herve Van de Weyer, PXL-opleidingshoofd Communicatie.
  Hasselt