Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Photo News

Bestuurder raast nat wegdek van Alden Biesensingel voorbij aan 141 kilometer per uur

BilzenDe lokale politie van de zones Voeren en Bilzen-Hoeselt-Riemst hebben afgelopen weekend snelheidscontroles uitgevoerd aan de Visésteenweg in Riemst, de E25 in Voeren, en de Rode Kruislaan en de Taunusweg in Bilzen. Enkel op de Alden Biesensingel in Bilzen kwamen twee bestuurders in aanmerking voor de onmiddellijke intrekking van hun rijbewijs. 

 1. Strengere quarantainecontroles in Limburg staan nog niet overal op punt: “Politiebezoek in Hasselt en Genk, maar even verderop in Sint-Truiden niet”
  PREMIUM
  Limburg

  Strengere quarantai­ne­con­tro­les in Limburg staan nog niet overal op punt: “Politiebe­zoek in Hasselt en Genk, maar even verderop in Sint-Trui­den niet”

  De quarantainecontrole is nog vòòr de kerstvakantie als nieuwe maatregel aangekondigd, al vlot die controle nog niet overal in Limburg. Zo kunnen reizigers die uit een rode zone terugkeren naar hun woonplaats in Zonhoven, Sint-Truiden en Maasmechelen nog even op beide oren slapen. “Hier wachten we nog steeds op de lijst met namen van wie in quarantaine moet”, klinkt het. Maar de inwoners van Hasselt, Genk en Bilzen? “Die mogen zeker telefoontjes, stoepbezoeken én zelfs de politieagent verwachten als ze zich niet aan de maatregel houden.”
 1. David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning
  Play

  David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning

 2. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"