De koers passeert omstreeks 13.30 uur in Bierbeek.
Volledig scherm
De koers passeert omstreeks 13.30 uur in Bierbeek. © Vertommen

Wielerwedstrijd Brussel-Zepperen passeert langs Oud-Heverlee op zondag

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Dronken twintiger rijdt tegen verlichtingspaal op Artoisplein
  LEUVEN

  Dronken twintiger rijdt tegen verlich­tings­paal op Artois­plein

  Een bestuurder is woensdagavond omstreeks 22.50 uur op het Joanna-Maria Artoisplein in Leuven tegen een verlichtingspaal gereden. De 27-jarige reed week er af van de rijbaan en reed aan de rechterzijde van de weg tegen een verlichtingspaal. Door de klap kantelde de wagen op zijn linkerzijde. De verlichtingspaal viel gedeeltelijk om in de richting van het fietspad en vormde op die manier een gevaar voor de fietsers. De brandweer kwam ter plaatse om de verlichtingspaal volledig te verwijderen. De bestuurder raakte gewond en werd voor verzorging overgebracht naar het UZ Gasthuisberg. Een ademtest toonde aan dat de man onder invloed van alcohol was. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. Zijn voertuig werd door de takeldienst weggesleept.
 3. Bendeleden van Bruulpark riskeren tot bijna vier jaar cel voor waslijst aan feiten, waarbij geweld niet geschuwd wordt
  PREMIUM
  LEUVEN/ROTSELAAR/LUBBEEK/BOUTERSEM

  Bendeleden van Bruulpark riskeren tot bijna vier jaar cel voor waslijst aan feiten, waarbij geweld niet geschuwd wordt

  Knipoog, high five en handshake als ze de rechtszaal verlaten. Het proces tegen de bende van het Bruulpark leek weinig indruk te maken op de jongeren. Tegen hoofdbeklaagde James T. werd daarentegen wel bijna vier jaar cel gevorderd voor een waslijst aan feiten. Het gerecht probeert de bende te ontwrichten, maar dat lijkt moeilijker dan gedacht.