Voortaan is Ecowerf de uitbater van het recyclagepark in Bierbeek.
Volledig scherm
Voortaan is Ecowerf de uitbater van het recyclagepark in Bierbeek. © Vertommen

Recyclagepark opnieuw open als EcoWerf-park

BierbeekNa een sluiting van bijna drie weken is het recyclagepark van Bierbeek vandaag opnieuw opengegaan. De deuren van het park zwaaiden open om 12.30 uur. Vanaf nu is EcoWerf de beheerder van het containerpark. Dat betekent dat er ook een aantal wijzigingen gebeuren.

 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. Georges Claes postuum verkozen tot ‘Ereburger van Boutersem’
  PREMIUM
  Boutersem

  Georges Claes postuum verkozen tot ‘Ereburger van Boutersem’

  Op de gemeenteraad heeft Georges Claes postuum de onderscheiding ‘Ereburger van Boutersem’ gekregen. Hiermee volgde de voltallige gemeenteraad de beslissing die het adviescomité (samengesteld uit een burgerpanel en voorzitters van adviesraden) op hun bijeenkomst in december nam. Georges Claes zette Boutersem op de wereldkaart. Bij de jongeren onder ons doet die naam misschien niet meteen een belletje rinkelen. Een tipje van de sluier: een wielrenner én stichter van het legendarische cafe Parijs-Roubaix dat recentelijk nog verkocht werd.