Na de ravage vluchtte de Poolse trucker naakt een bietenveld in.
Volledig scherm
PREMIUM
Na de ravage vluchtte de Poolse trucker naakt een bietenveld in. © Photo News/ADPW

Levenslang rijverbod voor Poolse trucker (29) die poedelnaakt en onder invloed van harddrugs monstercrash veroorzaakte

BierbeekDe Poolse trucker die in de zomer van 2018 een monstercrash veroorzaakte in Bierbeek heeft een levenslang rijverbod gekregen. De toen 27-jarige Dariusz Z. zat poedelnaakt en onder invloed van harddrugs achter het stuur, toen hij vijf wagens en een lijnbus ramde op de Tiensesteenweg. De chauffeur nam de vlucht en werd in adamskostuum uit een bietenveld geplukt. “Maatschappelijk onaanvaardbaar”, oordeelde de Leuvense politierechter.

 1. FOTOREPO. Bekende beenhouwer Erwin Mertens opent met Foodgarage Hoase zijn eigen foodhall: “Bakker, fruit en groenten, snackbar, eetcafé en uiteraard... een beenhouwerij”
  PREMIUM
  Leuven/Haasrode

  FOTOREPO. Bekende beenhouwer Erwin Mertens opent met Foodgarage Hoase zijn eigen foodhall: “Bakker, fruit en groenten, snackbar, eetcafé en uiteraard... een beenhouwe­rij”

  De bekende en bekroonde beenhouwer Erwin Mertens opende zopas de deuren van Foodgarage Hoase op de Geldenaaksebaan. Een grote stap, maar niet geheel in het onbekende want tot in het najaar van 2019 maakte Mertens nog het mooie weer met Kapblok@foodhall De Smidse in Leuven. “Ik heb geen wrang gevoel na dat avontuur: vandaag begint er een nieuw verhaal”, zegt Mertens.
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"