Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Baert Marc

Jeugdbewegingen zetten traditie verder en komen met kerstdorp

BierbeekOp 17 december kan je in Bierbeek opnieuw naar het kerstdorp. VZW Jeugdlokalen, Chiro Karoo Bierbeek en de Chirovrienden zetten de traditie verder en zullen je ontvangen in een gezellige sfeer. De opbrengst van het evenement gaat naar De Warmste Week en de jeugdlokalen.

 1. IN BEELD. Kersverse Gouden Schoenwinnares keert huiswaarts met trofee: “Mijn telefoon is ontploft, maar ik beloof iedereen terug te bellen”
  Leuven

  IN BEELD. Kersverse Gouden Schoenwin­na­res keert huiswaarts met trofee: “Mijn telefoon is ontploft, maar ik beloof iedereen terug te bellen”

  “Historisch.” Zo werd de verkiezing van de Gouden Schoen omschreven in het perslokaal van OH Leuven. Niet alleen mocht de club vier nominaties leveren voor de verkiezing in het vrouwenvoetbal, als eerste doelvrouw ooit mocht Nicky Evrard de allerhoogste erkenning in het voetbal mee naar huis nemen. Deze middag nam de kersverse Gouden Schoen even de tijd voor een praatje.
 2. In 24 uur tijd van bloeiende naar bloedende brasserie: “Den Beiaard sluit definitief de deuren”
  PREMIUM
  Leuven

  In 24 uur tijd van bloeiende naar bloedende brasserie: “Den Beiaard sluit definitief de deuren”

  Verrassing van formaat in de Leuvense horeca: brasserie Den Beiaard op het Ladeuzeplein verdwijnt per direct uit het straatbeeld. Uitbater David Nijs leverde dinsdagochtend de sleutel in en wil zich nu enkel nog concentreren op visrestaurant Coquille et Caviar op de Bondgenotenlaan. “En op mijn politieke carrière”, klinkt het. Blijft de vraag: waarom sluit een goed draaiende brasserie zo plots de deuren? Horeca-ondernemer David Nijs geeft tekst en uitleg.