DJ WOEFBASS trekt de komende weken Vlaanderen rond met zijn project.
Volledig scherm
DJ WOEFBASS trekt de komende weken Vlaanderen rond met zijn project. © RV

DJ WOEFBASS draait vrijdag tussen de alpaca’s: “Inkomsten worden gebruikt voor de verzorging van de dieren”

BierbeekRuben Geerts (23), alias DJ WOEFBASS, uit Herentals reist sinds eind januari vijf weken lang door Vlaanderen om in elke provincie op zoek te gaan naar een unieke locatie om daar een DJ-set te draaien. Met dit project wil hij DJ’s, artiesten en muzikanten een hart onder de riem steken, maar ook bedrijven en organisaties steunen die het momenteel moeilijk hebben. Voor zijn derde locatie trekt hij naar het Vlaamse Peru: Salictum Alpacafarm in Bierbeek.

 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?