Yume Sushi
Volledig scherm
PREMIUM
Yume Sushi © Yume Sushi

Bij deze restaurants en brasseries kan je eten afhalen en ze leveren ook aan huis. Lees hier waar u terecht kunt in Bierbeek

Door de verplichte sluiting toont de horeca zich in deze coronatijden van zijn creatiefste kant. Wij helpen graag een handje om de takeaway- en levermogelijkheden in Bierbeek onder de aandacht te brengen. Onze foodjournalisten gingen op pad en gingen na wat de verschillende takeaway-mogelijkheden zijn in jouw buurt. 

  1. Vanaf 25 juni gaat mondmaskerplicht op de schop in hartje Leuven: “Deze week is meer dan 70% van de volwassen Leuvenaars minstens één keer gevaccineerd”
    PREMIUM
    Leuven

    Vanaf 25 juni gaat mondmasker­plicht op de schop in hartje Leuven: “Deze week is meer dan 70% van de volwassen Leuvenaars minstens één keer gevacci­neerd”

    Leuven schort de mondmaskerplicht in de autoluwe zone op vanaf 25 juni. Volgens burgemeester Mohamed Ridouani (Vooruit) is de tijd rijp om die lokale coronamaatregel geleidelijk aan af te bouwen. “Een verplichting is niet langer nodig. We zitten voor de eerste keer dit jaar onder de 20 besmettingen per week en het daalt elke dag. Daardoor kunnen we de mondmaskerzone afschaffen”, klinkt het.