De bestuurder parkeerde zich voor het oud gemeentehuis, maar mag daar dus staan volgens de rechtbank, net zoals mindervaliden er mogen parkeren.
Volledig scherm
PREMIUM
De bestuurder parkeerde zich voor het oud gemeentehuis, maar mag daar dus staan volgens de rechtbank, net zoals mindervaliden er mogen parkeren. © Vertommen

Agent zwiert ‘foutparkeerder’ op de bon, maar die krijgt in beroep vrijspraak van rechter: “Visie verbalisant is eigen interpretatie”

BIERBEEKDe bestuurder van een Volkswagen-busje is in beroep vrijgesproken voor een parkeerovertreding voor het oud gemeentehuis in Bierbeek. Een agent vond dat de veertiger hinderlijk geparkeerd stond op het brede trottoir, maar een rechter in beroep oordeelde anders.

  1. Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?
    Jobat

    Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?

    De vacaturegraad van interimjobs blijft een pak hoger dan die van vaste banen. Er zijn in ons land dan ook voortdurend tienduizenden vacatures voor jobs als uitzendkracht. Dat blijkt uit recente cijfers van Statbel. Waar vind je de meeste vacatures op interimbasis? Verdien je als uitzendkracht meer dan als vaste medewerker? En wat zijn de voor- en nadelen van zo’n tewerkstelling als interim? Jobat.be zet het voor je op een rij.