De drie brouwers Jan De Clercq, Joeri De Maere en Wim Tindemans sloegen de handen in elkaar voor een uniek concept.
Volledig scherm
De drie brouwers Jan De Clercq, Joeri De Maere en Wim Tindemans sloegen de handen in elkaar voor een uniek concept. © Kristof Pieters

Zin in een triootje? Drie Wase brouwers gaan creatief aan de slag met hetzelfde moederbier: “Het begint vreugdevol en eindigt in extase”

Beveren/Stekene“Ons advies is om vrienden uit te nodigen om dit triootje uit te proberen”. Het klinkt behoorlijk schunnig uit de mond van drie Wase brouwers, maar het gaat om een ludiek en uniek concept waarmee ze vooral bierliefhebbers samen rond de tafel willen krijgen. De drie gingen namelijk creatief aan de slag met één zelfde moederbier dat in drie versies geserveerd wordt.

 1. WK-sensatie Jerome Ngom Mbekeli spreidt zijn vleugels bij SK Beveren: “Ik wil hier excelleren”
  PREMIUM
  voetbal challenger pro league

  WK-sensatie Jerome Ngom Mbekeli spreidt zijn vleugels bij SK Beveren: “Ik wil hier excelleren”

  SK Beveren zorgde tijdens de winterstop voor een stunt. Het haalde met Jerome Ngom Mbekeli (24) een winger in huis die even daarvoor op het WK schitterde bij Kameroen. In de fameuze 1-0-overwinning van z’n land tegen Brazilië, schilderde hij de bal op het hoofd van Vincent Aboubakar bij de winning goal. Van de Ontembare Leeuwen naar de Leeuwen van Beveren, het is een serieuze stap, maar Ngom speelde nog in de eigen Kameroense competitie. Gaandeweg vindt hij ook in België zijn draai.
 2. “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras
  Livios

  “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras

  Een terras plaatsen doe je beter niet in de winter. Negatieve temperaturen kunnen dan immers roet in het eten gooien. De lente ligt gelukkig om de hoek: hét moment dus om na te denken over deze verbinding tussen je woning en je tuin. Maar waar moet je zoal rekening mee houden bij het aanleggen van een terras? Bouwsite Livios vroeg het aan Denis Squedin van Tegels Depaepe uit Wevelgem.
 3. Toerisme Vlaanderen ontvangt sleutels getijdenmolen en Graventoren: “Troeven uitspelen bij bezoekers uit binnen- én buitenland”

  Toerisme Vlaanderen ontvangt sleutels getijdenmo­len en Gravento­ren: “Troeven uitspelen bij bezoekers uit binnen- én buitenland”

  Toerisme Vlaanderen heeft de sleutels in handen gekregen van de getijdenmolen en de Graventoren in Rupelmonde. Bedoeling is om op beide sites het verhaal van Mercator en van de Scheldevallei nog beter bekend te maken in binnen- en buitenland. “ Zowel de getijdenmolen als de Graventoren zijn symbolen van een tijdperk waarin Rupelmonde centraal stond in de handel met gans Vlaanderen, maar ook in de verdediging ervan”, zegt Vlaams minister van Toerisme Zuhal Demir (N-VA).
  Kruibeke
 4. Stijgende rentes en vrijgesteld van roerende voorheffing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverzekering
  Spaargids.be

  Stijgende rentes en vrijge­steld van roerende voorhef­fing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverze­ke­ring

  Sinds eind vorig jaar neemt de appetijt voor tak 21-spaarverzekeringen met een gewaarborgde basisrente opnieuw toe, zo meldt de verzekeringsfederatie Assuralia. De stijgende rentevoeten op de financiële markten en een gunstige fiscale behandeling zijn daar niet vreemd aan. Wat houden die spaarverzekeringen precies in? En wat zijn de voor- en nadelen? Spaargids.be licht toe.