Davy B. in de rechtbank van Dendermonde.
Volledig scherm
Davy B. in de rechtbank van Dendermonde. © Foto Geert De Rycke

Zeven jaar cel voor jarenlang misbruik stiefdochter

BEVEREN-WAASJarenlang seksueel misbruik van zijn stiefdochter heeft Davy B. uit Beveren zeven jaar effectieve celstraf opgeleverd. Voor geweld tegenover zijn partner kreeg hij daar van de Dendermondse rechter nog eens tien maanden cel bovenop. De rechtbank oordeelde dat alleen een effectieve straf B. kan doen inzien dat hij ernstige feiten pleegde.

 1. Broers Borlée trainen atletiektalenten van Volharding: “Ik zie hen normaal altijd op televisie, maar nu... Waw!”
  PREMIUM

  Broers Borlée trainen atletiekta­len­ten van Volharding: “Ik zie hen normaal altijd op televisie, maar nu... Waw!”

  Hoog bezoek bij de Beverse atletiekclub AC Volharding. Niemand minder dan ‘Belgian Tornados’ Kevin, Jonathan en Dylan Borlée hebben er donderdagavond hun nieuwe ‘spikes’ getest én training gegeven aan het lokale talent. Het bedrijf Runner’s Lab, dat gespecialiseerd is in loopschoenen, wist de broers Borlée te strikken. Dat het bedrijf de Beverse atletiekclub heeft gekozen, is geen toeval.
  Beveren
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.