Nina de Man en Nathalie De Winter trekken voor het Grote Yogaproject onder meer naar het kasteeldomein Hof ter Saksen.
Volledig scherm
Nina de Man en Nathalie De Winter trekken voor het Grote Yogaproject onder meer naar het kasteeldomein Hof ter Saksen. © Foto Kristof Pieters

Yoga aan kasteel, in voetbalstadion en in kerk

BEVERENEen sessie yoga volgen in het Freethielstadion, kasteeldomein Hof ter Saksen of de Sint-Engelbertuskerk in Prosperpolder? Het kan deze zomer. Docenten Nina De Man en Nathalie De Winter houden met het Grote Yogaproject bijeenkomsten op tot verbeelding sprekende locaties. Een sessie kost 10 euro. Met de opbrengst kan de gemeente een buitenfitness aanleggen.

 1. Het eerste terras van Bart Foubert, op levensbelangrijke voetbaldag: “Hopelijk feest op terrassen supporterscafés en met glimlach wakker worden onder de tribune van de Freethiel”
  PREMIUM
  Sint-Niklaas/Beveren

  Het eerste terras van Bart Foubert, op levensbe­lang­rij­ke voetbaldag: “Hopelijk feest op terrassen supporters­cafés en met glimlach wakker worden onder de tribune van de Freethiel”

  Net op de dag dat de horeca mag heropenen, speelt Waasland-Beveren de levensbelangrijke reddingsmatch. Muzikant én operations manager bij Waasland-Beveren Bart Foubert hoeft dan ook niet lang na te denken waar hij zijn eerste terrasje plant. Zijn vijf favoriete adressen.
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”