Het windpark in de haven breidt verder uit. Onder meer bij DEME en AET is de bouw gestart van nieuwe turbines.
Volledig scherm
Het windpark in de haven breidt verder uit. Onder meer bij DEME en AET is de bouw gestart van nieuwe turbines. © rv

Windpark in Waaslandhaven breidt uit met vier windmolens

Beveren/ZwijndrechtHet windpark in de haven breidt fors uit. De werken zijn gestart voor de bouw van vier nieuwe windmolens en er volgen er binnenkort nog een aantal.

 1. Portret van Dean (4), de immer vrolijke kleuter: “Eén dag zat hij op deze school, maar hij had al beste maatjes”
  Play
  PREMIUM
  Verrebroek/Meerdonk

  Portret van Dean (4), de immer vrolijke kleuter: “Eén dag zat hij op deze school, maar hij had al beste maatjes”

  Ongeloof, afschuw en vooral enorm veel machteloosheid. Dat zijn de overheersende gevoelens bij iedereen die de kleine Dean Verberckmoes (4) heeft gekend. Buren, kennissen en school omschrijven hem als een kind dat vrolijk door het leven stapte. “Ik zie het ventje nog staan, altijd lachen en zwaaien.” Een kort leven, dat een abrupt einde kende toen Dave De Kock op de proppen kwam.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.