Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Wheelie loopt verkeerd af: motor knalt tegen geparkeerde auto, beide voertuigen uitgebrand

beverenIn de Bijlstraat in Beveren is vrijdagavond een auto en een crossmotor volledig uitgebrand bij een verkeersongeval. Volgens getuigen verloor de motard de controle over het stuur bij het maken van een wheelie.

 1. Van kajakken tot wandelen met alpaca’s: met deze 8 activiteiten in het Waasland en Dendermonde kan jouw zomer niet meer stuk
  PREMIUM
  Waasland/Dendermonde

  Van kajakken tot wandelen met alpaca’s: met deze 8 activitei­ten in het Waasland en Dendermon­de kan jouw zomer niet meer stuk

  De zomervakantie is weer aangebroken en dat betekent dat er eindelijk weer tijd is om leuke activiteiten te doen. Heb jij nog geen plannen voor de zomervakantie? Dan komt daar met onze tips ongetwijfeld verandering in. Van kajakken op de Dender tot wandelen met alpaca’s in Hamme: met deze 8 activiteiten voor de zomervakantie in het Waasland en Dendermonde kan jouw zomervakantie alvast niet meer stuk.
 2. Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controleren
  Independer.be

  Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controle­ren

  Tijdens de zomermaanden profiteren heel wat inbrekers van de afwezigheid van vakantiegangers. Vertrek je binnenkort op vakantie en wil je graag ongewenst bezoek vermijden? Dan kan je vragen of de lokale politie je woning regelmatig overdag of ‘s nachts van buitenaf nakijkt, die service is trouwens volledig gratis. Daarnaast kan je ook een extra diefstalverzekering afsluiten. Independer.be legt uit hoe je jouw woning en inboedel beschermt.
 3. Crowdfunding voor nieuwe fietskar voor Fien (12): “Ze doet niks liever dan ritjes maken door de natuur”
  Beveren

  Crowdfun­ding voor nieuwe fietskar voor Fien (12): “Ze doet niks liever dan ritjes maken door de natuur”

  Er is een crowdfunding opgestart voor de 12-jarige Fien Stoop. Door haar beperking kan ze niet staan of wandelen, maar dankzij een fietskar kan ze toch mee op uitstapjes met de rest van het gezin. “Jammer genoeg is haar huidige fietskar veel te klein geworden en een nieuw aangepast exemplaar kost duizenden euro’s”, zegt haar persoonlijke assistente Jill Bauwens.