In het testcentrum in Beveren worden dagelijks 800 personen getest en maandag waren dat opvallend veel jongeren en kinderen.
Volledig scherm
In het testcentrum in Beveren worden dagelijks 800 personen getest en maandag waren dat opvallend veel jongeren en kinderen. © Kristof Pieters

Week na heropening scholen tiental klassen al in quarantaine: “Pas regels aan of we moeten scholen sluiten”

BeverenAmper een week na het einde van de verlengde kerstvakantie moeten al verschillende scholen in Beveren een tiental klassen in quarantaine plaatsen door besmettingen met de omikronvariant van het coronavirus. Burgemeester Marc Van de Vijver (CD&V) trekt aan de alarmbel. “Met de huidige regels is het maar een kwestie van tijd voor scholen moeten sluiten.”

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Meer dan 2.700 vacatures op jobbeurs in Freethielstadion: “Nood aan alle soorten profielen: van bouwvakker tot laborant”
  Beveren

  Meer dan 2.700 vacatures op jobbeurs in Freethiel­sta­di­on: “Nood aan alle soorten profielen: van bouwvakker tot laborant”

  Na twee digitale edities is het eindelijk zo ver: op dinsdag 17 mei keert de grensoverschrijdende jobbeurs terug naar het Freethielstadion in Beveren. Van een trage opstart na de digitale beurzen is geen sprake. Werkzoekenden kunnen op de beurs kennismaken met maar liefst 100 werkgevers uit de grensregio die hopen meer dan 2.700 openstaande vacatures in te vullen.