Een bankneutrale geldautomaat van Batopin die recent in Anderlecht werd geopend.
Volledig scherm
PREMIUM
Een bankneutrale geldautomaat van Batopin die recent in Anderlecht werd geopend. © BELGA

Waar kan je in de toekomst nog geld afhalen? Eerste bankneutrale automaten worden komend jaar geplaatst

RegioEven snel nog wat geld uit de muur halen om de kinderen of kleinkinderen een nieuwjaar toe te stoppen? Het is in steeds meer gemeenten niet meer mogelijk. De oorzaak is het drastisch dalend aantal bankfilialen. Omdat niet iedereen zich kilometers ver kan verplaatsen, wordt daarom een netwerk uitgerold van neutrale bankautomaten. In onze regio komen Kieldrecht, Zele, Sint-Niklaas, Lokeren en Dendermonde als eerste aan de beurt.

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Zwijndrecht krijgt 15 miljoen euro van 3M om te investeren in leefbaarheid en groene ruimte: “Om zo mentaal welzijn van onze inwoners te verbeteren”
  PREMIUM

  Zwijn­drecht krijgt 15 miljoen euro van 3M om te investeren in leefbaar­heid en groene ruimte: “Om zo mentaal welzijn van onze inwoners te verbeteren”

  De gemeente Zwijndrecht krijgt de komende jaren maar liefst 15 miljoen euro ter beschikking, afkomstig van de schadevergoeding die multinational 3M betaalde aan de Vlaamse overheid. Dat geld dient niet om schulden aan te zuiveren of straten heraan te leggen. Het zal geïnvesteerd worden in de leefbaarheid en de vergroening van de publieke ruimte.
  Zwijndrecht
 3. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.