Laurence Vandevyver kreeg een foto van zichzelf overhandigd door penningmeester Marc Boënne en voorzitter Lut De Baere. De foto werd genomen op de editie 2019 van de Boksrun
Volledig scherm
Laurence Vandevyver kreeg een foto van zichzelf overhandigd door penningmeester Marc Boënne en voorzitter Lut De Baere. De foto werd genomen op de editie 2019 van de Boksrun © Kristof Pieters

Vzw Boks zet 300 deelnemers met of zonder beperking aan het lopen en huldigt paralympiër Laurence Vandevyver

KalloDe vzw Boks organiseerde zondag voor de vijfde maal de Boksrun. Naast de klassieke loopnummers zoals de 5 en 10 km was er ook dit keer een race voor handbikes en rolstoelen. Laurence Vandevyver werd gehuldigd voor haar mooie prestatie op de Paralympische spelen in Tokyo.

 1. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.