Vrouw (63) verliest evenwicht tijdens ramen lappen en maakt dodelijke val: “Ze was nog maar net met pensioen, dit is een echt drama”

vraseneIn de Sportlaan in Vrasene is woensdagmiddag een 63-jarige vrouw op dramatische manier om het leven gekomen. De bewoonster was de ramen op de eerste verdieping aan het lappen toen ze het evenwicht verloor en naar beneden viel. Volgens buurtbewoners is er dringend nood aan veilige balustrades bij de sociale woningen. De huisvestingsmaatschappij zegt geen meldingen te hebben gekregen van problemen en belooft een onderzoek.

11 reacties

 • carine Thielemans

  1 jaar geleden
  Veel sterkte aan familie .Daar is wel een wetgeving rond ramen die minder dan 80cm hoogte van de vloer zijn zijn verplicht een doorvalbeveiliging te bezitten aan de buitenzijde zonder dat men verhindert dat je het raam kan openen.Huurwetgeving.
 • Alain Verstraeten

  1 jaar geleden
  Heel jammer dat zo iets kan gebeuren, mijn deelneming en sterkte, Sylvia en alain
 • Lydia Appelmans

  1 jaar geleden
  Een raam waar ik moeilijk aankan spuit ik vanaf de grond af met een tuinslang. Ik neem geen risico's.
 • Vaneylen Pierre

  1 jaar geleden
  Kritiek geven is gemakkelijk, aan mijn ladder is ook geen balustrade... Werken houd risico's in . In België hebben we er meer dan een half miljoen die geen risico lopen, niettemin mijn deelneming aan de echtgenoot en familie.
 • MYRTHE PASS

  1 jaar geleden
  Maar zijn die balustrades nodig? Het raam kan precies volledig open naar de binnenkant. Het is wel tragisch, dat zij als poetsvrouw eindeloos veel ramen gepoetst heeft en haar leven moet beeïndigen tijdens het poetsen, net na haar pensioen. De dag voor Allerheiligen is waarschijnlijk des te pijnlijker. Mijn deelneming gaat naar haar partner (en hun kinderen?).
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen