Het plafond van de tunnel werd over een afstand van 200 meter beschadigd.
Volledig scherm
Het plafond van de tunnel werd over een afstand van 200 meter beschadigd. © Kristof Pieters

Vrachtwagen rukt verlichting en camera’s af: Beverentunnel opnieuw geopend na dag van chaos

KalloEen vrachtwagen heeft woensdagochtend een enorme ravage aangericht in de Beverentunnel richting Nederland. De truck vervoerde enkele opklapbare containers. Het bovenste exemplaar sloeg plots open en scheurde het plafond over een lengte van 200 meter open waardoor grote delen van de verlichting en camera’s naar beneden vielen. Het ongeval veroorzaakte heel wat chaos op de weg. Intussen is de tunnel terug open voor verkeer.

6 reacties

 • Jan Rodrigus

  1 jaar geleden
  Misschien de tunnels wat hoger maken ipv voor kabouters
 • Bruno Cabooter

  1 jaar geleden
  Het wegenbeheer is inderdaad niet altijd prima te noemen maar als uw vracht niet goed is vastgemaakt zal die sowieso loskomen. Het gebrekkige wegenbeheer hiervoor aansprakelijk stellen is dus een typische gevalletje van "barking at the wrong tree" Michel Van de Hoydoch.
 • Jozef Van der Elst

  1 jaar geleden
  Goede les, spanriemen over het geheel van elke containerlading , zo kan er ook geen afschuiven zijn bij uitzonderlijke remming of wegverandering.
 • Frederik Boogaerts

  1 jaar geleden
  Schuld ligt bij wegen en verkeer vrachtwagens betalen nu al 2 jaar km-heffing en de wegen worden alleen maar slechter echt wanbeheer
 • Lou Bakker

  1 jaar geleden
  Spanbandje erom. Waarschijnlijk is de sluiting los getrild en kwam de wind eronder. Lading altijd goed zekeren is de boodschap. En natuurlijk moet die put in de weg gevonden worden en gerepareerd. Niet de gebruiker betaald maar de beheerder ?
 1. CEO Antoine Gobin (Waasland-Beveren) wil vertrouwen supporters terugwinnen: “Willen club zijn waar de mensen trots op kunnen zijn”
  voetbal 1A

  CEO Antoine Gobin (Waas­land-Beveren) wil vertrouwen supporters terugwin­nen: “Willen club zijn waar de mensen trots op kunnen zijn”

  Waasland-Beveren degradeerde afgelopen zaterdag naar 1B. Bij een degradatie rijzen er steevast heel wat vragen, zeker wanneer de club nog maar onlangs nieuwe eigenaars kreeg. Zullen de Amerikaanse investeerders ook in 1B aan boord blijven? Is dit het einde van de Leeuwen op het hoogste niveau? CEO Antoine Gobin sprak zaterdagnacht de misnoegde fans al toe aan de stadionpoorten en wil het vertrouwen van de supporters terugwinnen.
 2. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”