fb
Volledig scherm
© fb

Vrachtwagen ramt tunnelwand van Liefkenshoektunnel

Kallo/AntwerpenDe Liefkenshoektunnel is sinds woensdagochtend afgesloten voor alle verkeer in de richting van Gent nadat een vrachtwagen tegen de tunnelwand botste. De opkuiswerken zullen nog tot na de middag duren.

 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Mathias Smet (Svelta Melsele) blikt terug op eerste luik van de competitie: “De elf punten sinds mijn komst zijn er drie te weinig”
  voetbal derde nationale A

  Mathias Smet (Svelta Melsele) blikt terug op eerste luik van de competitie: “De elf punten sinds mijn komst zijn er drie te weinig”

  Het nieuwe seizoen bracht weinig soelaas voor Svelta Melsele. Drie keer gewonnen in zestien wedstrijden en het slechtste doelpuntensaldo van de reeks. Als voorlaatste de winterstop in. Maar cijfers zeggen ook niet alles. Dus, vandaar: de heenronde van Svelta door de ogen coach Mathias Smet. “We hebben minder gekregen dan we verdienden.”
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.