Jan Creve woont in een historische hoeve in Oud Arenberg en moet die volgens de VLM verlaten. Volgens Creve is de situatie intussen echter gewijzigd en is er een akkoord met de Vlaamse overheid om bewoners ongemoeid te laten.
Volledig scherm
Jan Creve woont in een historische hoeve in Oud Arenberg en moet die volgens de VLM verlaten. Volgens Creve is de situatie intussen echter gewijzigd en is er een akkoord met de Vlaamse overheid om bewoners ongemoeid te laten. © Kristof Pieters

VLM laat beslag leggen op auto van woordvoerder Doel 2020

Doel/KieldrechtDe Vlaamse Landmaatschappij (VLM) heeft aan een gerechtsdeurwaarder opdracht gegeven om beslag te laten leggen op de auto van Jan Creve, woordvoerder van het actiecomité Doel 2020. De VLM wil hiermee een openstaande schuld in een rechtszaak vereffenen. Volgens Jan Creve is het bedrag echter niet correct. Hij vindt het ook bijzonder vreemd dat de VLM haar strijd verder zet terwijl Doel 2020 en de Vlaamse overheid intussen al drie jaar met elkaar aan tafel zitten en een akkoord hebben om geen bewoners meer uit te drijven.

1 reactie

 • Herman Van Broeck

  2 jaar geleden
  Wat een gebrek van respect vanwege de VLM. Wat Vlaanderen doet, doet het niet altijd beter, integendeel...
 1. Wie in zone van 3 kilometer woont rond site 3M kan zich vanaf midden juli vrijwillig aanmelden voor bloedafname
  Zwijndrecht

  Wie in zone van 3 kilometer woont rond site 3M kan zich vanaf midden juli vrijwillig aanmelden voor bloedafna­me

  Inwoners die verontrust zijn door de PFOS-vervuiling in Zwijndrecht, kunnen zich binnenkort vrijwilliger opgeven voor een bloedstaalname. Om alles op een gecontroleerde manier te laten verlopen zal dit gebeuren op een centrale locatie, dus niet bij de huisarts. Uit een analyse van de kankergevallen van de voorbije 15 jaar blijken die in Zwijndrecht alvast niet vaker voor te komen dan elders in Vlaanderen.