Jan Creve woont in een historische hoeve in Oud Arenberg en moet die volgens de VLM verlaten. Volgens Creve is de situatie intussen echter gewijzigd en is er een akkoord met de Vlaamse overheid om bewoners ongemoeid te laten.
Volledig scherm
Jan Creve woont in een historische hoeve in Oud Arenberg en moet die volgens de VLM verlaten. Volgens Creve is de situatie intussen echter gewijzigd en is er een akkoord met de Vlaamse overheid om bewoners ongemoeid te laten. © Kristof Pieters

VLM laat beslag leggen op auto van woordvoerder Doel 2020

Doel/KieldrechtDe Vlaamse Landmaatschappij (VLM) heeft aan een gerechtsdeurwaarder opdracht gegeven om beslag te laten leggen op de auto van Jan Creve, woordvoerder van het actiecomité Doel 2020. De VLM wil hiermee een openstaande schuld in een rechtszaak vereffenen. Volgens Jan Creve is het bedrag echter niet correct. Hij vindt het ook bijzonder vreemd dat de VLM haar strijd verder zet terwijl Doel 2020 en de Vlaamse overheid intussen al drie jaar met elkaar aan tafel zitten en een akkoord hebben om geen bewoners meer uit te drijven.

  1. Vliegtuigje landt op snelweg en ramt auto
    Play

    Vliegtuig­je landt op snelweg en ramt auto

  2. Net David tegen Goliath: schoothond blijkt stoerder dan zwarte beer
    Play

    Net David tegen Goliath: schoothond blijkt stoerder dan zwarte beer