Jan Creve woont in een historische hoeve in Oud Arenberg en moet die volgens de VLM verlaten. Volgens Creve is de situatie intussen echter gewijzigd en is er een akkoord met de Vlaamse overheid om bewoners ongemoeid te laten.
Volledig scherm
Jan Creve woont in een historische hoeve in Oud Arenberg en moet die volgens de VLM verlaten. Volgens Creve is de situatie intussen echter gewijzigd en is er een akkoord met de Vlaamse overheid om bewoners ongemoeid te laten. © Kristof Pieters

VLM laat beslag leggen op auto van woordvoerder Doel 2020

Doel/KieldrechtDe Vlaamse Landmaatschappij (VLM) heeft aan een gerechtsdeurwaarder opdracht gegeven om beslag te laten leggen op de auto van Jan Creve, woordvoerder van het actiecomité Doel 2020. De VLM wil hiermee een openstaande schuld in een rechtszaak vereffenen. Volgens Jan Creve is het bedrag echter niet correct. Hij vindt het ook bijzonder vreemd dat de VLM haar strijd verder zet terwijl Doel 2020 en de Vlaamse overheid intussen al drie jaar met elkaar aan tafel zitten en een akkoord hebben om geen bewoners meer uit te drijven.

1 reactie

 • Herman Van Broeck

  3 jaar geleden
  Wat een gebrek van respect vanwege de VLM. Wat Vlaanderen doet, doet het niet altijd beter, integendeel...
 1. Op Huizenjacht in Strijpen bij Zottegem: “Op steenworp van stadscentrum, waar je al gauw 270.000 euro betaalt voor appartement of gesloten bebouwing”
  PREMIUM
  Strijpen

  Op Huizen­jacht in Strijpen bij Zottegem: “Op steenworp van stadscen­trum, waar je al gauw 270.000 euro betaalt voor apparte­ment of gesloten bebouwing”

  Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week: Strijpen bij Zottegem, waar je al gauw 270.000 euro betaalt voor een rijwoning of appartement en zo’n 600.000 euro voor een alleenstaande woning.