Johan Wellens (45), Annemie Goyvaerts (52), Eric Jonkers (62) en Leo Van der Heyden (54) namen het initiatief om Shoppla op te richten.
Volledig scherm
Johan Wellens (45), Annemie Goyvaerts (52), Eric Jonkers (62) en Leo Van der Heyden (54) namen het initiatief om Shoppla op te richten. © rv

Vier vrienden lanceren online shoppingcenter Shoppla: “Platform bieden aan lokale webwinkels”

Beveren/AntwerpenVier vrienden uit Beveren en Antwerpen hebben samen de schouders gezet onder Shoppla.eu. Een online shoppingcenter dat een antwoord moet bieden op de vele buitenlandse spelers zoals een Bol.com of Zalando. “Er zijn ontzettend veel webwinkels maar de consument vindt ze niet terug als ze niet gekend zijn”, legt Annemie Goyvaerts uit.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Felix Bastians (Waasland-Beveren) gelooft nog in de redding: “Anders kan ik beter terug naar Duitsland rijden”
  VOETBAL EERSTE KLASSE A

  Felix Bastians (Waas­land-Beveren) gelooft nog in de redding: “Anders kan ik beter terug naar Duitsland rijden”

  In de nacht van zaterdag op zondag zullen de spelers van Waasland-Beveren de slaap maar moeilijk kunnen vatten hebben. De Waaslanders gingen met 2-0 onderuit tegen Cercle en legden een makke prestatie op de Brugse mat. Voor toch wel de wedstrijd van het seizoen hadden ze wat meer verwacht. Ook Felix Bastians (32) reageerde achteraf teleurgesteld.
 1. Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

  Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

 2. Nederlandse cafébaas opent maand te vroeg én schenkt gratis drank op terras
  Play

  Nederland­se cafébaas opent maand te vroeg én schenkt gratis drank op terras