Vikki Sa Vikky uit Vrasene was al meer dan vijf jaar de chef bij Grand Café De Rooden Hoek op de Oude Koornmarkt in Antwerpen.
Volledig scherm
PREMIUM
Vikki Sa Vikky uit Vrasene was al meer dan vijf jaar de chef bij Grand Café De Rooden Hoek op de Oude Koornmarkt in Antwerpen. © rv

Verslagenheid groot nadat chef Vikki (36) verongelukt: “Hij had zijn motor uitgerekend één dag om sneller op het werk te zijn”

Beveren/Antwerpen“We verliezen niet alleen een topchef, maar vooral ook een goede vriend.” De motorrijder die woensdagavond om het leven kwam bij een verkeersongeval op de E34 in Beveren is de 36-jarige Vikki Sa Vikky uit Vrasene. Hij was al vijf jaar lang de chef bij Grand Café De Rooden Hoed in Antwerpen. De verslagenheid bij de collega’s is enorm. “We hadden een slecht voorgevoel toen hij vertrok”, klinkt het.

  1. ‘Koester Doel’ bewegwijzert erfgoed van Scheldedorp: “Hier is meer te zien dan enkel verkrotte huizen en graffiti”
    Doel

    ‘Koester Doel’ bewegwij­zert erfgoed van Schelde­dorp: “Hier is meer te zien dan enkel verkrotte huizen en graffiti”

    Doel is tot buiten onze landsgrenzen bekend als een spookdorp en heel wat toeristen komen er zich vergapen aan de leegstaande huizen en de vele graffiti. “Maar Doel heeft ook een rijke geschiedenis en heel wat erfgoed dat de moeite waard is”, klinkt het bij de erfgoedgemeenschap Doel & Polder. Met steun van de provincie is daarom het project ‘Koester Doel’ op gang getrapt.