Vikki Sa Vikky uit Vrasene was al meer dan vijf jaar de chef bij Grand Café De Rooden Hoek op de Oude Koornmarkt in Antwerpen.
Volledig scherm
PREMIUM
Vikki Sa Vikky uit Vrasene was al meer dan vijf jaar de chef bij Grand Café De Rooden Hoek op de Oude Koornmarkt in Antwerpen. © rv

Verslagenheid groot nadat chef Vikki (36) verongelukt: “Hij had zijn motor uitgerekend één dag om sneller op het werk te zijn”

Beveren/Antwerpen“We verliezen niet alleen een topchef, maar vooral ook een goede vriend.” De motorrijder die woensdagavond om het leven kwam bij een verkeersongeval op de E34 in Beveren is de 36-jarige Vikki Sa Vikky uit Vrasene. Hij was al vijf jaar lang de chef bij Grand Café De Rooden Hoed in Antwerpen. De verslagenheid bij de collega’s is enorm. “We hadden een slecht voorgevoel toen hij vertrok”, klinkt het.

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Antwerpse haventrafiek blijft mooi groeien, maar tekort aan nieuwe dokwerkers is probleem: “Te strak keurslijf door wet-Major”
  Antwerpen

  Antwerpse haventra­fiek blijft mooi groeien, maar tekort aan nieuwe dokwerkers is probleem: “Te strak keurslijf door wet-Ma­jor”

  Met een stijging van net geen 5 procent in de totale goederenoverslag over de voorbije negen maanden lijkt er geen vuiltje aan de lucht voor de haven van Antwerpen. Toch sluipt er ongerustheid in de rangen: door een tekort aan nieuwe dokwerkers en files aan de terminals heeft Antwerpen zeer recent trafiek verloren aan concurrerende havens als Le Havre en Bremen.