De borden voor de wegomlegging worden vanavond weggenomen.
Volledig scherm
De borden voor de wegomlegging worden vanavond weggenomen. © Kristof Pieters

Verrebroekstraat gaat terug open na herstelling wegdek

VerrebroekDe werken aan de Verrebroekstraat zijn klaar. Vanaf vanavond kan verkeer weer in beide richtingen over de rijbaan en wordt de omleiding opgeheven.

 1. Engie vecht nieuwe belasting voor opslag nucleair afval aan en stelt zelf ‘evenementenbudget’ voor: “Dit weegt niet op tegen miljoenen die we verliezen”
  Doel

  Engie vecht nieuwe belasting voor opslag nucleair afval aan en stelt zelf ‘evenemen­ten­bud­get’ voor: “Dit weegt niet op tegen miljoenen die we verliezen”

  Engie-Electrabel is naar de rechtbank gestapt om een nieuwe belasting voor de opslag van nucleair afval aan te vechten. De gemeentelijke heffing moet tot 3 miljoen euro per jaar opleveren en is een compensatie voor het verlies aan inkomsten door de geplande sluiting van de kerncentrale. Intussen loopt ook een aanvraag voor een nieuw splijtstofcontainergebouw.
 2. Tom (39) neemt afscheid van reclamewereld en opent kapsalon: “Door corona besefte ik dat ik mijn droom moest najagen”
  Rupelmonde

  Tom (39) neemt afscheid van reclamewe­reld en opent kapsalon: “Door corona besefte ik dat ik mijn droom moest najagen”

  Hij heeft een licentiaat handelswetenschappen en werkte voor zowat alle grote reclamebureaus in ons land maar de kapper in hem nam de bovenhand. Na zeven jaar training te hebben gegeven als Schwarzkopf-professional opent Tom Sneppe maandag de deuren van zijn eigen kapsalon. “Ik knipte al voor mijn opleiding de haren van vrienden en familie, puur op gevoel”, vertelt hij.
 1. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen

 2. Uitzonderlijk bezoek van grijze walvis in Napels
  Play

  Uitzonder­lijk bezoek van grijze walvis in Napels