Zomerbar Thirsty Toucan in Beveren.
Volledig scherm
PREMIUM
Zomerbar Thirsty Toucan in Beveren. © rv

Van de Thristy Toucan tot Gallery Nanda: Met deze 7 zomerbars in Waasland en Dendermonde ga je een verfrissende zomer tegemoet

Waasland/DendermondeDe zomer is weer in zicht en dat betekent weer een heel seizoen vol cocktails, ice tea’s, live muziek en warme avonden met familie en vrienden. Wat is een betere plaats voor al deze gezelligheid dan een lokale zomerbar? Van de Thristy Toucan in Beveren tot Gallery Nanda in Lokeren: Met deze 7 zomerbars in Waasland en Dendermonde ga je een verfrissende zomer tegemoet.

 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. Organisatoren Fokveedag slaan handen in elkaar met Buurderij: “Piek tijdens corona maar nu keldert verkoop van hoeveproducten”
  PREMIUM
  Beveren

  Organisato­ren Fokveedag slaan handen in elkaar met Buurderij: “Piek tijdens corona maar nu keldert verkoop van hoevepro­duc­ten”

  Het zijn geen makkelijke tijden voor de landbouw. De sector ziet haar toekomst bedreigd door de stikstofplannen van de overheid maar door de economische crisis keldert ook de verkoop van hoeveproducten. De organisatoren van de jaarlijkse Fokveedag, hét evenement van de landbouwers in het Waasland, slaan voor deze editie de handen in elkaar met de Buurderij om landbouw- en streekproducten te promoten.