Zomerbar Thirsty Toucan in Beveren.
Volledig scherm
PREMIUM
Zomerbar Thirsty Toucan in Beveren. © rv

Van de Thristy Toucan tot Gallery Nanda: in deze 7 zomerbars in het Waasland en Dendermonde geniet je van een verfrissend drankje

Waasland/DendermondeDe hittegolf is volop aan de gang, en dan zijn we allemaal op zoek naar wat verkoeling. Dat kan onder meer in de vorm van een verfrissend drankje. Wat is een betere plaats daarvoor dan een lokale zomerbar? Van de Thristy Toucan in Beveren tot Gallery Nanda in Lokeren: in deze 7 zomerbars in Waasland en Dendermonde geniet je van een drankje tijdens deze hittegolf.

 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Bouw nieuw voetbalstadion uit de startblokken, maar PFAS-vervuiling strooit roet in het eten: “Onder saneringsnorm, maar we gaan grond niet hergebruiken”
  Kieldrecht

  Bouw nieuw voetbalsta­di­on uit de startblok­ken, maar PFAS-vervuiling strooit roet in het eten: “Onder sanerings­norm, maar we gaan grond niet hergebrui­ken”

  Aan Oud Arenberg is een aannemer in opdracht van de gemeente gestart met de bouw van het nieuwe voetbalstadion voor KSK Kieldrecht. Uit analyse van de afgegraven grond blijkt dat er een beperkte PFAS-vervuiling is. Hoewel de bodemsaneringsnorm niet wordt gehaald, is wel beslist om de grond niet te herbruiken. De vertraging voor de werken zal beperkt blijven.