Joeri Bryssinck in de nieuwe concept store PAKO in winkelgaanderij De Bever.
Volledig scherm
Joeri Bryssinck in de nieuwe concept store PAKO in winkelgaanderij De Bever. © Kristof Pieters

Uitbaters CultuurCafé openen conceptstore: “Beter in winkel investeren dan in tweede horecazaak”

BeverenJoeri Bryssinck en Stef Packolet, de uitbaters van het CultuurCafé Ter Vesten, hebben in winkelgaanderij De Bever de conceptstore PAKO geopend. De jonge ondernemers probeerden het twee jaar geleden met een tweede horecazaak, maar moesten door de coronacrisis de handdoek in de ring gooien. “Met deze winkel spelen we iets meer op veilig”, klinkt het.

 1. Steeds meer valpartijen door losliggende tegels in Warande: “Naar etalages kijken is hier op eigen risico”
  Beveren

  Steeds meer valpartij­en door losliggen­de tegels in Warande: “Naar etalages kijken is hier op eigen risico”

  Er is heel wat beroering ontstaan over de slechte staat van het wegdek in de winkelwandelstraat Warande. Aanleiding is een zoveelste val van een bezoeker. Annemie Quintelier belandde vorige week in het ziekenhuis nadat ze over een losliggende steen struikelde. De gemeente Beveren is de situatie ook beu en gaat deze maand opnieuw met de eigenaar rond de tafel zitten.
 2. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.