Volledig scherm
© Kristof Pieters

Twee gewonden bij kop-staartaanrijding in Dijkstraat

MelseleIn de Dijkstraat in Melsele is donderdagmiddag rond 13 uur een kop-staartaanrijding met twee wagens gebeurd. Daarbij vielen twee gewonden.

 1. Vorig jaar alle bezittingen verkocht, nu gestrand in Nieuw-Zeeland: “Ach, terugkeren is nooit een optie geweest”
  PREMIUM
  Kruibeke

  Vorig jaar alle bezittin­gen verkocht, nu gestrand in Nieuw-Zee­land: “Ach, terugkeren is nooit een optie geweest”

  Cindy Van Steelandt (40) en Mark Verdonschot (38) hadden zich hun toekomst wel enigszins anders voorgesteld toen ze eind vorig jaar op wereldreis vertrokken. Verder dan Nieuw-Zeeland is het koppel nooit geraakt door het uitbreken van de coronacrisis. “Vervelend, maar als het virus dan toch wereldwijd toeslaat, zitten we misschien beter hier vast.”
 2. SamenVoorKruibeke gaat federaal: zowel ex-burgemeester Jos Stassen als ex-schepen Tina Van Havere gaan aan de slag op kabinet
  Kruibeke

  SamenVoor­Krui­be­ke gaat federaal: zowel ex-burgemees­ter Jos Stassen als ex-sche­pen Tina Van Havere gaan aan de slag op kabinet

  SamenVoorKruibeke mag in Kruibeke dan wel in de oppositie zitten, op federaal niveau mogen voormalig burgemeester Jos Stassen en ex-schepen Tina Van Havere voortaan mee aan de knoppen draaien. Beiden gaan namelijk aan de slag op een belangrijk kabinet. Stassen wordt als kabinetssecretaris de rechterhand van minister van Energie Tinne Vanderstraeten (Groen) en Tina Van Havere zal minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke adviseren over drugspreventie en kwetsbare groepen.
 1. De coronacijfers in Beveren van dinsdag 20 oktober

  De coronacij­fers in Beveren van dinsdag 20 oktober

  In Beveren zijn er op één dag 40 besmettingen met corona gerapporteerd. Dat blijkt uit de recentste bevestigde cijfers van Sciensano. Een dag eerder waren dit er nog minder dan 5. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 309 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Beveren op 630 te liggen. Omdat Beveren meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.