Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Trein ramt vrachtwagen op overweg: oplegger meegesleurd maar geen gewonden

KalloOp een spoorwegovergang in de Ploegweg in de Waaslandhaven is vrijdagmiddag een vrachtwagen aangereden door een trein. De chauffeur was gelukkig al met zijn trekker over de overweg heen op het moment van de impact zodat enkel de oplegger werd meegesleurd.

0 reacties

 1. Zo VeloVeilig is Beveren: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  beveren

  Zo VeloVeilig is Beveren: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De inwoners van Beveren hebben 193 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.
 2. Huisvestingsmaatschappij viert honderdjarig bestaan: “Afscheid van een groot hoofdstuk en begin van nieuwe woonmaatschappij”
  Beveren

  Huisves­tings­maat­schap­pij viert honderdja­rig bestaan: “Afscheid van een groot hoofdstuk en begin van nieuwe woonmaat­schap­pij”

  Op het Gravenplein in Beveren wordt dit weekend een grote feesttent opgetrokken voor de viering van het honderdjarig bestaan de van de huisvestingsmaatschappij GMH. Het is niet alleen een terugblik op de rijke geschiedenis maar ook het afsluiten van een hoofdstuk. Volgend jaar staat er immers een grote fusie op het programma met een deel van Woonanker, Woonpunt Schelde-Rupel en het Sociaal Verhuurkantoor.