Het hotel op de grens van Nederland en België opent in februari volgend jaar.
Volledig scherm
Het hotel op de grens van Nederland en België opent in februari volgend jaar. © Kristof Pieters

Transporteur Jo Van Moer bouwt hotel voor truckers en buitenlandse arbeiders: “Grote nood aan plaats om te overnachten”

RegioJo Van Moer, eigenaar van Van Moer Logistics uit Zwijndrecht, opent begin volgend jaar een hotel in Kapellebrug, pal op de grens tussen Nederland en België. Hotel Reynaert is in de eerste plaats bedoeld voor buitenlandse werkkrachten die in het havengebied aan de slag zijn, maar ook voor truckchauffeurs die hier moeten overnachten. “En als toeristen interesse hebben in een kamer zijn die uiteraard ook welkom.”

  1. Doel 2020 plant herinneringsboom voor overleden medestanders: “Een symbolische daad want bomen zet je voor de toekomst”
    PREMIUM
    Doel

    Doel 2020 plant herinne­rings­boom voor overleden medestan­ders: “Een symboli­sche daad want bomen zet je voor de toekomst”

    Het is precies 25 jaar geleden dat de Vlaamse regering besliste dat Doel moest verdwijnen. Het actiecomité Doel 2020 bestaat even lang en kreeg vorig jaar al een vroeg verjaardagscadeau. Na een kwarteeuw van strijd werd namelijk beslist dat het dorp toch mag blijven bestaan. Dit werd nu gevierd met de aanplant van een herinneringsboom voor de overleden medestanders.