Kristof Pieters
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Pieters

TERRASTIP. Thirsty Toucan: “Laat eens een picknickbox leveren in je favoriete zomerbar”

BeverenThirsty Toucan, het zomerbarconcept van het Van der Valk Hotel Beveren, heeft opnieuw de deuren geopend in het kasteeldomein Cortewalle. Je kan er niet alleen genieten van een frisse pint of lekkere cocktail. De zomerbar doet voortaan ook dienst als ‘leveringspunt’ voor de keuken van Van der Valk. Wij probeerden al eens de picknickbox uit.

  1. Wat als gewapend individu school binnendringt? Politie traint op scenario in Atheneum Beveren: “Dader(s) zo snel mogelijk uitschakelen is énige prioriteit”
    PREMIUM
    Beveren

    Wat als gewapend individu school binnen­dringt? Politie traint op scenario in Atheneum Beveren: “Dader(s) zo snel mogelijk uitschake­len is énige prioriteit”

    De hulpdiensten waren woensdagmiddag massaal aanwezig in en rond het Koninklijk Atheneum in Beveren. De buurt was op voorhand geïnformeerd dat er schoten en geschreeuw gehoord konden worden. Het ging immers niet om een echt incident, maar wel om een AMOK-oefening van de politie. Bij dit scenario zijn daders uit om zoveel mogelijk slachtoffers te maken. Om hen zo snel mogelijk uit te schakelen, moeten er bijzondere procedures getraind worden.